Gecapitonneerde design eetkamerstoel

Gecapitonneerde design eetkamerstoel

Deze prachtige eetkamerstoel behoort tot de topproducten uit ons assortiment. Lees er hier alles over. Meer >>
V.a. €199,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering
Type bankstel Prijs
Eetkamerstoel zonder leuningen€ 199,-97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel met arm€ 235,-97 x 60 x 66 cm
Arm hoogte: 65 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd€ 210,-97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd met arm€ 249,-97 x 60 x 66 cm
Arm hoogte: 65 cm

Gecapitonneerde design eetkamerstoel

De gecapitonneerde design eetkamerstoel is een pracht exemplaar voor aan uw eettafel. De stoel heeft niet alleen een schitterende uitstraling, maar heeft ook nog eens een heerlijk zitcomfort. De gecapitonneerde design eetkamerstoel is een echte blikkenvanger. De eetkamerstoel is ook geschikt voor hotel -en horeca gelegenheden. De omgeving krijgt een desingvol, luxueuze look door de eetkamerstoelen.

Details gecapitonneerde design eetkamerstoel

De gecapitonneerde design eetkamerstoel is uitvoerbaar met verschillende extra’s, zoals: Met armleuningen en knopen. Tevens heeft u keuze uit meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Op de afbeeldingen zijn de eetkamerstoelen uitgevoerd met een lederlook SKAI. Dit geeft een luxe uitstraling en is makkelijk afneembaar (schoon te maken). De eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Tevens heeft u keuze uit verschillende pootkleuren.

(*dit zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof)  Klik HIER voor onze meubelstoffen.

Levertijd en bezichtiging gecapitonneerde design eetkamerstoel

De gecapitonneerde design eetkamerstoel is leverbaar binnen 4 weken. Dit geldt alleen voor de spoedorder. Aan een spoedorden zijn enige kosten verbonden. De standaard levertijd bedraagt circa 6 tot 8 weken. De eetkamerstoelen kunnen worden bezorgd door heel Nederland en deels België.

Bezichtiging
De eetkamerstoelen zijn bij ons in de showroom te bekijken. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wij zijn dagelijks van maandag t/m zaterdag geopend, eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurd echter altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098 of 06 – 811 66 495