Landelijke eetkamerstoel met capitons

Bent u al die tijd al opzoek naar een luxe en elegante eetkamerstoel? U heeft hem gevonden. Meer >>
v.a. € 279,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel met capitons

De Landelijke eetkamerstoel met capitons is een uniek exemplaar. Voor de liefhebbers van de landelijke stijl is deze prachtige eetkamerstoel ook een must. De eetkamerstoel heeft een prachtige uitstraling. Dit komt door haag Queen Ann poten en gecapitonneerde rugvlak. De capitons in de rug geven een luxueuze uitstraling. De landelijke eetkamerstoel met capitons is een echte blikken vanger. De stoel is een populair product uit ons brede assortiment eetkamerstoelen.

Details landelijke eetkamerstoel met capitons

De landelijke eetkamerstoel met capitons is verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Wij bieden verschillende stofsoorten aan, waaronder: Linnen, Katoen, polyether, velours, skai en lederlook. Tevens heeft u naast ons brede assortiment kleuren en stoffen, ook de mogelijkheid om uit verschillende pootkleuren te kiezen.

KenmerkenAfmetingen
Totale hoogte105 cm
Zithoogte50 cm
Breedte68 cm
Totale diepte78 cm
Hoogte armleuning71 cm

De prijs van de eetkamerstoel is afhankelijk van de gekozen pootkleur en stof.

Stoffen
De Eetkamerstoel is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Eetkamerstoel in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de Eetkamerstoel ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Eetkamerstoel in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet
Sevilla

Levertijd landelijke eetkamerstoel met capitons

De eetkamerstoelen hebben een standaard levertijd van circa 6 tot 8 weken. Vaak zijn de eetkamerstoelen, in de standaard stof, uit voorraad leverbaar. Vraag hiervoor naar de meest recente voorraad. Uiteraard is de landelijke eetkamerstoel met capitons bij ons in de showroom te bezichtigen /proefzitten. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wij zijn dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.