Luxe design fauteuil Great Britain

Luxe design fauteuil Great Britain

Een uiterst luxe fauteuil die in het bezit is van alle goede eigenschappen. Welke? Lees hier verder. Meer >>
v.a. €475,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe design fauteuil Great Britain

Fauteuil Great Britain heeft een luxe uitstraling, dat komt mede door het grote zitvlak en de brede leuningen. Wat erg kenmerkend is voor het model Great Britain is het brede ontwerp wat een moderne uitstraling met zich meebrengt.
Fauteuil Great Britain zit ook nog eens erg comfortabel door het zitkussen en het kussen in de rug. Wij geven u de keuze uit 900 kleurentinten en 150 stof soorten waardoor u de uitstraling en de kleur geheel kunt laten matchen met u huidige inrichting.

Details luxe design fauteuil Great Britain

Luxe design fauteuil Great Britain10060€ 475

*De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof

Het model Great Britain is ook verkrijgbaar als bankstel en als fauteuil met dikke bies
Door onze brede assortiment aan kleurentinten en stofsoorten kunt u bij ons GRATIS en vrijblijvend stofstalen aanvragen, hierdoor zal het veel makkelijker zijn om de juiste keuze te maken.

Levertijd luxe design fauteuil Great Britain

Wij leveren producten van Nederlandse fabricaat waardoor wij een erg snelle levertijd hebben en daarnaast u ook een uitstekende service bieden. De normale levertijd is tussen de 6 en 8 weken, mocht u het fauteuil al met 4 weken thuis willen hebben dan kunt u een spoedorder plaatsen ( hiervoor rekenen wij extra kosten ) Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u ons bereiken op 06 811 44695 of 035-7513098.