Fauteuil landelijke stijl met bies Barbara

Knusse fauteuil. Heerlijk om in weg te zakken. Informatie? Klik hier. Meer >>
v.a. € 440,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Fauteuil landelijke stijl met bies Barbara

De oorfauteuil Barbara kan geheel op maat worden gemaakt, daarnaast heeft nu nog de keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en 150 stoffen. U kunt de bies ook een kleur naar eigen smaak geven. De fauteuil landelijke stijl met bies Barbara heeft een landelijke uitstraling en een dynamisch ontwerp.

Dit is een prachtproduct. U zult niet vaak dergelijke fauteuils tegenkomen voor zulke scherpe prijzen zoals deze fauteuil. Dit is een stoel die zijn prijs meer dan waard is. Ten eerste heeft de stoel natuurlijk een uitstraling waar je u tegen zegt en daarnaast is deze stoel van een geweldige kwaliteit. Natuurlijk willen wij u alleen maar de mooiste producten aanbieden voor de scherpste prijs. Gelukkig zijn we daar met deze fauteuil ruimschoots in geslaagd en daar zijn wij dan ook erg tevreden over. Dus neem contact met ons op om te kijken naar alle mogelijkheden die deze fauteuil u bied.

Details Fauteuil landelijke stijl met bies Barbara

 Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Loveseat  landelijk bankstel13080€ 465,-
Fauteuils landelijk bankstel11060€ 440,-

*De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof.

Het model Barbara is ook leverbaar in een bank, bekijk hier het Bankstel Barbara

Fauteuil landelijke stijl met bies Barbara binnen 6 – 8 weken in huis hebben?

Dat is mogelijk, want net als al onze producten wordt fauteuil Barbara gewoon in Nederland gemaakt. Daarom garandeert Bankstellen.nl u een snelle service en meubels van een hoge kwaliteit. De levertijd van onze fauteuils is 6 tot 8 weken. Wilt u al eerder op uw fauteuil zitten? Dat kan. Kies voor een spoedorder en het fauteuil staat binnen 4 weken op de plaats van bestemming. Een spoedorder brengt wel extra kosten met zich mee. U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw toekomstige meubels te komen bekijken? Geen probleem! Bellen kan naar 035 – 75 13 098 of
06-811 44 695 (ma-zat 8-22) of mail naar info@bankstellen.nl