035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

2 zits banken

2 Zits banken

Wij hebben onder andere 2 zits banken, 3 zits banken, 4 zits banken voor spotprijzen te koop bij bankstellen.nl, maar ook bieden wij u loveseats (1,5 zits) en fauteuils (1 zits) aan. Deze banken/fauteuils komen rechtstreek van de fabrikant, waardoor wij ze voor een zeer aantrekkelijke prijs kunnen leveren. Onze 2 zits banken hebben wij in verschillende afmetingen, o.a. met een breedte van 188cm, 172 cm, 175 cm en 185 cm.

2 zits banken mogelijkheden

Voor alle 2 zits banken hebben wij ontzettend veel mogelijkheden. Onder andere is de maat geheel naar uw wens te laten aanpassen. Ook de stof kunt u zelf bekijken en uitkiezen via de website. Overigens kunt u alle modellen bekijken in onze showroom. Wij zijn centraal gevestigd in Huizen. Ook alle mogelijke stoffen zijn hier aanwezig. Wij werken op afspraak. Zo nemen wij de tijd voor u en kunt u daarom alles op uw gemak bekijken en beslissen.

2 zits banken levertijden

De levertijd zal gemiddeld tussen de 6 en 8 weken zijn. Dit is afhankelijk van enkele factoren zoals de voorraad stof en het aantal bestellingen.