035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bank losse kussens

Bank losse kussens

Een bank met losse kussens brengt erg veel sfeer met zich mee. Een bank met losse kussens besteld u uiteraard bij Bankstyle.
Voor de bank losse kussens kunt u zelf de afmetingen van de kussens bepalen, ook zouden de kussens in een andere kleur weer voor een andere stijl en effect zorgen.
Zo kunt u er voor zorgen dat het bankstel ”perfect” in uw huis past.

Details bank losse kussens

Bij Bankstyle kunt u de bank samenstellen waar u altijd al van heeft gedroomd. Bij ons kunt u de gehele maatvoering tot op de centimeter nauwkeurig zelf samenstellen.
Daarnaast heeft u ook de keuze uit meerdere soorten poten waarmee u het uiterlijk van de bank kunt beïnvloeden.
Om het plaatje compleet te maken hebben wij een enorm assortiment aan stoffen en kleuren. U heeft bij ons keuze uit meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen.

Levertijd bank losse kussens

De gemiddelde levertijd bedraagt circa 6 tot 8 weken. Wij kunnen de bank sneller leveren mocht u dit wensen. Wij kunnen de bank binnen 4 weken bij u thuis leveren. Hier zijn echter wel enige kosten aan verbonden. Wij kunnen de snelle levertijd realiseren door de Nederlands fabricaat.

Uiteraard is het bankstel bij ons in de showroom te bekijken / proefzitten. U bent van harte welkom !
Wij zijn dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.

Bank losse kussens

Bank losse kussens