035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bank met biezen

Bank met biezen

Een bank met biezen is een echte eye – catcher. De biezen worden ook wel Pipping genoemd. De Pipping geeft meer body.
Een bank met biezen zorgt ervoor dat de contouren van de bank beter worden geaccentueerd en daarnaast kunt u ook hiermee een mooi contrast met de stof van de bank creƫren wat het uiterlijk van de bank positief zal verbeteren.

Details bank met biezen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de bank met biezen volledig op maat te laten vervaardigen. U kunt naast onze standaard maten uw eigen maatvoering bepalen.
U heeft de keuze uit 900 kleurentinten en meer dan 150 verschillende stofsoorten, door dit ruime assortiment kunt u niet alleen uw droombankstel samenstellen maar ook contrasterende kleuren of een overeenkomende kleur als bies kiezen waarmee het bankstel een ander uiterlijk zal krijgen.

Levertijd bank met biezen

De bank met biezen is standaard leverbaar tussen 6 a 8 weken. Mocht u het bankstel eerder in huis willen dan kan dat ook. U kunt namelijk bij ons een spoedorder plaatsen. U heeft het bankstel binn 4 WEKEN in huis ! hier zijn wel enige kosten aan verbonden.

Mocht u de bank met biezen willen bezichtigen / proefzitten, dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom.
Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 751 30 98