035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bank met knopen

Bank met knopen

De landelijke bank met knopen brengt geeft een schitterende look in de kamer. De knopen maken de bank een stuk exclusiever. De woonkamer krijgt veel meer sfeer dankzij dit prachtig exemplaar.
Iedere bank binnen Bankstyle is uitvoerbaar met knopen (Capitons). U heeft zelfs de mogelijkheid om de knopen in een andere kleur te stofferen. Dit kan erg mooi staan bij een velours bank.
De bank met knopen is uitvoerbaar met twee knopen, 4 knopen, 6 knopen en eventueel nog meer knopen. De keuze is geheel aan u.

Details bank met knopen

De bank met knopen is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen, waaronder: linnen, Katoen, Polyesther, Fluweel/Velours.
Naast ons brede assortiment stoffen heeft u keuze uit verschillende zitvullingen, waaronder: (kwaliteitsschuim) koudschuim: Zacht, Middel, Hard en polyether en vlokken.
Naast de vele mogelijkheden kunt u het bankstel ook af laten werken met biezen (Pipping). Dit geeft meer body aan het bankstel.

Levertijd bank met knopen

De bank met knopen is leverbaar binnen 6 tot 8 weken. Mocht u het bankstel eerder in huis willen, dan is dat bij ons mogelijk. U kunt bij ons een spoedorder bestellen. U heeft het bankstel dan binnen 4 weken in huis.
Wij kunnen de snelle levertijd realiseren door de Nederlands fabricaat.

De bank met knopen is bij ons in de showroom te bekijken en proefzitten. U bent van harte welkom !
Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH).
De showroom is dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 03 5 – 75 13 098.

Bank met knopen

Bank met knopen