035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bank noppen

Bank noppen

Een bank met noppen is eigenlijk een bank met knopen of capitons. De uitstraling van de bank wordt opgeleukt door de noppen in de rugkussens. U heeft zelf de keuze om de hoeveelheid noppen in de rug te kiezen. Wij kunnen de noppen in de rug zelf in een andere kleur van de bank stofferen.
De noppen zorgen ervoor dat uw bank meer zal opvallen waardoor het een eye-catcher wordt. Hierdoor zal de bank meer invloed hebben op de stijl en sfeer van uw huidige interieur.
Het is tegenwoordig er populair en steeds vaker te zien, ook in hotels, kantoren en horecaondernemingen zult u vaker een bankstel met noppen tegen komen.

Details bank noppen

De bank noppen is uitvoerbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Bij ons hoeft u niet aan een standaard afmeting te houden. U kunt het bankstel volledig op maat laten vervaardigen. Dit brengt veel voordelen met zich mee.

Levertijd bank noppen

Al onze producten worden vervaardigd in Nederland waardoor wij niet alleen een snelle levertijd van 6 tot 8 weken kunnen aanbieden maar ook hoge kwaliteitsproducten voor hele scherpe prijzen, daarnaast verloopt onder service hierdoor soepel en duidelijk wat natuurlijk altijd fijn voor u is.
Mocht u toch uw bank met losse kussens nog eerder in huis willen hebben dan kunt u een spoedorder plaatsen waarmee u het bankstel al binnen 4 weken thuis zult hebben staan.