035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
bank woonkamer

bank woonkamer

deze bank woonkamer kunt u zo vervaardigen zoals u voor ogen heeft. Kijk dus snel verder voor alle mogelijkheden. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

bank woonkamer

Bent u opzoek naar een bank voor in de woonkamer. Dan is deze bank woonkamer echt wat voor u. Deze prachtige bank met knopen is een bankstel van grootste kwaliteit. Het bankstel word gefabriceerd op een ontzettend degelijk frame en dat maakt deze bank tot een kwalitatief ongekend goede bank. Daarnaast heeft dit bankstel nog eens een oogstrelende uitstraling. De bank heeft een elegante look en de subtiele details dragen hier natuurlijk aan bij.

Het is dus een echte blikvanger. Daarnaast is de bank nog eens ontzettend comfortabel en dat is natuurlijk erg belangrijk bij een bank. De zitting kan met 5 verschillende vullingen aangeschaft worden en dat zorgt ervoor dat u exact de juiste vulling naar uw persoonlijke eisen kunt kiezen. Erg handig als u bijvoorbeeld rugklachten heeft.

Details bank woonkamer

Naast dit heeft u nog eens de keuze uit zo’n 900 kleuren en zo’n 150 verschillende stoffen. Hierdoor kunt u het bankstel makkelijk in de stijl die u momenteel in uw woning hanteert op laten gaan. Dit maakt deze bank dan ook tot een echt maatwerk product. Want bij https://www.bankstellen.nl leveren wij de banken en de service beide op maat!

Levertijd bank woonkamer

De bank woonkamer wordt standaard geleverd in 6 tot 8 weken. Dit komt omdat de bank in Nederland wordt gefabriceerd. U kunt u product ook binnen 4 weken in huis hebben met een spoedorder. Hier zitten alleen wat extra kosten aan verbonden. Voor vragen of onduidelijkheden neem contact met ons op. Dat kan via 06-811 446 95 of 035-751 30 98.