035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
bank zelf samenstellen

bank zelf samenstellen

Opzoek naar een bank om zelf samen te stellen. Kijk dan snel verder voor alle mogelijkheden. Wij maken namelijk alles op maat.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

bank zelf samenstellen

Bent u nou opzoek naar het bankstel van je dromen. Zoek dan niet verder want, wij hebben wat u zoekt. Wij maken namelijk alles bankstellen op maat. U kunt u bank zelf samenstellen precies zoals u voor ogen heeft. U kunt dus uw droombank laten maken. We horen u nu denken dat wordt veelste duur maar nee we leveren een goede kwaliteit bank voor een maatschappelijke prijs. Wel van klassiek tot hip en van traditioneel tot trendy, want een bankstel is leverbaar in maar liefst 900 kleuren, diverse stofferingen en vullingen. U kunt ook nog eens zelf de maat bepalen!

Details bank zelf samenstellen

Een van de strakkere designs van Bankstellen.nl. Doordat de arm van het bankstel een beetje schuin loopt, behoudt de bank wel een landelijk karakter. Toch licht de nadruk op het strakke design. Met de gecapitonneerde rug en zijkussens krijgt de bank een avontuurlijke uitstraling. De rest van de bank kunt u naar eigen wens samenstellen. Deze bank is namelijk net als de andere bankstellen verkrijgbaar in verschillende stofferingen, en kleuren. Geweldige vorm bank die in elke inrichting niet zal misstaan!

Bij Bankstellen.nl stellen wij uw bank met passie samen. Wilt u een Longchair of toch liever een hoekbank? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Tot op de centimeter nauwkeurig kunnen wij uw droombankstel op maat laten maken. En dat ook nog voor een mooie prijs!

Mogelijkheden bank zelf samenstellen

Wij van Bankstellen.nl vinden dat er voor iedereen een bank is die perfect bij hem/haar past. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk keuze te geven. En wanneer u door de bomen het bos niet meer kunt zien, zullen wij u hartelijk van dienst zijn om u te helpen met uw keuze. Wanneer u interesse heeft in een van onze modellen, dan kunt u contact opnemen met ons. U kunt ons dan bezoeken om de verschillende opties te bespreken voor u bank of wij sturen u eerst een aantal stalen van stof toe via de post. Op onze bankstellen pagina vindt u een compleet overzicht van de banken die we hebben in ons assortiment.