035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
bankstel in u vorm

bankstel in u vorm

Bankstel hellemaal in de vorm die u wilt. Met ronde leuningen en landelijke stijl. En al dit voor een mooie prijs.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

bankstel in u vorm

Dit bankstel is één van de populairste bankstellen uit ons assortiment. Dit is natuurlijk niet voor niets, dit bankstel is speciaal in verschillende opzichten. Door de ronde leuningen krijgt het bankstel een landelijk karakter. De landelijke stijl bank heeft een rustieke uitstraling, maar verliest daarbij zeker niet het karakter wat zich voordoet bij landelijke meubels. Maar u kunt het bankstel in u vorm krijgen zoals u het wilt en voor ogen heeft.

Naast het feit dat dit bankstel zich perfect leent voor een landelijke uitstraling en country lifestyle, heeft deze bank ook nog is een mooie prijs. Het model past zeer goed in de stijl van Riviéra Maison of lifestyle meubels en past dan ook perfect in een interieur landelijke stijl. Bij de bank zijn 2 keuzes mogelijk: met 2 rugkussens of losse rugkussens: De bank met 2 rugkussens geeft een rustigere sfeer en look in uw woonkamer.

Details bankstel in u vorm

Het bankstel met 3 of 4 rugkussens zorgt echter voor een landelijke, sfeervolle stijl. Deze bank wordt door ons geadviseerd wanneer u een landelijke uitstraling wilt creëren in uw interieur. Vooral met losse stoffering en contrasterende biezen komt dit bankstel goed tot zijn recht. Wanneer u interesse heeft in dit model neem dan contact met ons op om langs te komen bij ons in de showroom. Dan kunnen we gelijk de mogelijkheden bespreken.

Longchairs of hoekbank

Dit bankstel is ook in de vorm van een longchairs of hoekbank te bestellen.
U kunt bij ons dus u favoriete bankstel samenstellen precies zo als in de vorm zoals u het voor ogen heeft. U kunt het bankstel in ieder gewenst formaat krijgen. Dus u bepaald helemaal zelf de buitenmaten. Neem contact met ons op voor verdere vragen of kom een keertje langs in onze showroom.
We zijn telefonische bereikbaar op: 06-811  446 95 / 035- 751 30 98