035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bankstel met knopen Sington

Dit is het bankstel Singthon. Kijk hier voor alle mogelijkheden die u heeft bij dit oogstrelende bankstel. Meer >>
v.a. € 695,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type bankstel

   
Bankstel met knopen Singthon Gehele breedte in cm Zitvlak in cm Prijs
Vierzits landelijk bankstel 255 200 € 1245,-
Driezits landelijk bankstel 215 160 € 1095,-
Tweezits landelijk bankstel 175 120 € 945,-
Loveseat landelijk bankstel 135 80 € 745,-
Fauteuils landelijk bankstel 115 60 € 645,-

Bankstel met knopen Singthon

Dit prachtige bankstel met knopen is een bankstel van grootste kwaliteit. De bank word gefabriceerd op een ontzettend degelijk frame en dat maakt deze bank tot een kwalitatief ongekend goede bank. Daarnaast heeft deze bank nog eens een oogstrelende uitstraling. De bank heeft een elegante look en de subtiele details dragen hier natuurlijk aan bij.

Het is dus een echte blikvanger. Daarnaast is de bank nog eens ontzettend comfortabel en dat is natuurlijk erg belangrijk bij een bankstel. De zitting kan met 5 verschillende vullingen aangeschaft worden en dat zorgt ervoor dat u exact de juiste vulling naar uw persoonlijke eisen kunt kiezen. Daarnaast heeft u nog eens de keuze uit zo’n 900 kleuren en circa 150 stoffen. Hierdoor kunt u de bank makkelijk in de stijl die u momenteel in uw woning hanteert op laten gaan. Dit maakt deze bank dan ook tot een echt maatwerk product. Want bij Bankstellen.nl leveren wij de banken en de service beide op maat!

Details bankstel met knopen

Deze bank kunt u dan ook niet zomaar laten staan. Aangezien de bank volledig op maat vervaardigd kan worden incl. stoffen, kleuren en vullingen kan die exact naar uw wens worden samengesteld. Dus waarom ellenlange tijd zoeken naar de perfect bank als u die bank hier gewoon kunt laten fabriceren. Maak dus snel een afspraak bij onze showroom en u zult versteld staan van alle mogelijkheden die er zijn.

(*Dit zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof)

Levertijd bankstel met knopen

Het bankstel word standaard geleverd tussen 6 tot 8 weken. Dit omdat het bankstel afkomstig is van Nederlands fabricaat. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Aan een spoedorder zijn wel enige kosten verbonden. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service, garantie en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098 of app naar 06- 170 26 097
Of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.