035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bankstel op maat

bankstel op maat

bankstel op maat vindt u enkel bij Bankstyle. In overleg met u kunnen wij het bankstel volledig op maat vervaardigen. U kunt bij ons uw eigen maatvoering bepalen.
Het bankstel op maat kan als hoek worden opgesteld of in de rondte worden gemaakt. Geen afmeting is te gek voor ons !
Wij kunnen de banken op een centimeter nauwkeurig voor u vervaardigen. Dit geeft veel voordelen in een maatwerk project.
Wij staan niet alleen bekend om het maken van maatwerk maar ook om onze kwaliteit en snelle service.

Details bankstel op maat

Het bankstel op maat is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Iedere stof brengt een andere look aan het bankstel.
De bankstellen zijn uitvoerbaar met extra opties, zoals: knopen, piping.
Door de extra opties kunt u meer body aan de bank brengen. Een bies is een uitblinker aan het bankstel. De vormen komen goed naar voren.

Levertijd en bezichtiging

De standaard levertijd van het bankstel op maat is gemiddeld 6 tot 8 weken. Mocht u het bankstel eerder in huis willen, dan is dat uiteraard mogelijk. Doordat de banken in Nederlands fabricaat worden vervaardigd kunnen wij een snelle levertijd realiseren. Een zogeheten spoedorder besteld u dan bij ons. U heeft het bankstel dan binnen 4 weken in huis. Hier zijn wel enige kosten aan verbonden.

De banken uit ons assortiment zijn bij ons in de showroom te Huizen (NH) te bekijken, proefzitten.
Wij zijn van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren geopend.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.