035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bankstelhoezen in vele vormen en kleuren

Bankstelhoezen

Wij maken niet alleen schitterende bankstellen op maat. Wij fabriceren ook prachtige bankstelhoezen. Heeft u een bankstel waarvoor u een nieuwe hoes wenst te ontvangen? Bij ons is dit mogelijk, u kunt zelfs kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. U weet bij ons dus zeker dat u altijd de gewenste kleur en stof bij ons kunt vinden! Wij hebben schitterende Linnen-katoen stoffen tot oogstrelende velours stoffen. Alles is mogelijk!

Wij hebben ook een eigen stoffeerderij, daar maken we onze bankstellen en voeren wij al onze herstofferingen uit. Dus heeft u een bankstel waar u eigenlijk nog jarenlang gebruik van kunt maken maar waarvan de stof helemaal vergaan is? Wij blazen uw bansktel nieuw leven in met een van onze schitterende bankstelhoezen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om uw kussens op te vullen of zelfs helemaal te vervangen. Soms raken de zitkussens van bankstellen een beetje op. Dit is echter geen probleem vaak is een beetje extra vulling al voldoende. In sommige gevallen kan het raadzaam zijn om de complete vulling te vervangen.

Details Bankstelhoezen

Onze bankstelhoezen worden volledig op maat vervaardigd dus praktisch alle bankstellen kunnen opnieuw gestoffeerd worden. Van de grote bankstel merken als Linteloo en Riviera Maison hebben wij vaak al mallen liggen op onze fabriek en daardoor kunnen wij uw hoezen vaak gewoon op bestelling maken! Dus wanneer voorziet u uw bankstel van een nieuwe hoes? Vaak kunnen bankstellen nog jarenlang mee en met nieuwe bankstelhoezen ziet uw bankstel er weer uit als nieuw!

Levertijd Bankstelhoezen

De gemiddelde levertijd van bankstelhoezen zijn vaak zo’n 4 weken. Bent u benieuwd of geinspireerd geraakt? Neem dan vooral even contact met ons op om een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH). Hier hebben wij alle stoffen uitgestald staan en ook enkele voorbeelden van bankstellen met een losse hoes. Neem daarom snel contact met ons op of bel ons even: 035 751 3098

Bankstel herstofferen

  • Voeg hier de afbeelding toe van het meubel dat u opnieuw gestoffeerd wilt hebben.
  • Voeg hier eventueel een tweede foto toe
  • Voeg hier eventueel een derde foto toe
  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.