035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bankstellen en vullingen

Bepaal uw eigen comfort! Omdat een bankstel op maat vooral een bankstel naar uw comfort en gerief betekend, kunt u bij bankstellen.nl uw eigen zitcomfort bepalen. Wij maken bij de verschillende vullingen onderscheid tussen een zachte vulling of een harde vulling. U kunt bij ons in de showroom de verschillen in vullingen ervaren.

Bankstellen met een zachte vulling:

Wanneer u er van houdt om lekker in uw bank weg te zakken is een bankstel met een zachte vulling natuurlijk een ideale oplossing.

Bankstellen met een harde vulling:

Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van rugklachten adviseren wij een harde vulling voor extra stevigheid en comfort.

Bankstellen met koudschuim:

Bankstellen.nl biedt zijn klanten ook de mogelijkheid om te kiezen uit een koudschuim vulling, deze beste vulling is tegen meerprijs op iedere bank te bestellen, vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer u de verschillen in de vulling van de bankstellen wilt ervaren, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Huizen. Wij hebben in onze showroom meerdere voorbeelden staan van verschillende bankstellen, afmetingen, vullingen en afwerkingen. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 06- 811 44 695 of u kunt een mail sturen naar info@bankstellen.nl