035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bankstellen outlet

Kom snel kijken in onze bankstellen outlet voor alle mogelijkheden die u heeft voor een bankstel. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Bankstellen outlet

Bent u opzoek naar een mooie luxe bankstel die u helemaal zelf kunt vervaardigen. Kom dan eens kijken in onze bankstellen outlet. We hebben een ruim assortiment aan bankstellen. Dus kom een keer gerust langs in onze showroom. Dan kunt u zien wat we u allemaal voor bankstellen kunnen aan bieden uit onze bankstellen outlet. Omdat uw bankstel helemaal op maat wordt gemaakt. Wordt uw bank een echte eye-catcher van uw huis. Dit houdt in dat u zelf de breedte en de diepte van het bankstel kiest en naast dit kunt u ook de breedte van de leuning kiezen.

Details banstellen outlet

De vormen van deze bankstellen zien er strak uit en zullen met de juiste stoffering en accessoires dat beetje extra sfeer en karakter geven in uw woonomgeving wat u nodig heeft. Zo kunt u kiezen of u biezen wilt? Of wilt u uw bank gecapitonneerd hebben? Geen probleem. Bij Bankstellen.nl is alles mogelijk!

Levertijd van bankstellen

de gemiddelde levertijd van de bankstellen ligt tussen de 6 a 8 weken. Het is ook mogelijk om uw bankstel binnen 4 weken in huis te hebben. Dit kan met een spoedorder. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden neem dan contact met ons op. Dat kan via: 035-7513098