035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bankstellen

Bankstellen op maat in meer dan 1.000 stoffen en kleuren. Met vele mogelijkheden:

– Alle maten mogelijk
– Meer dan 1.000 kleuren en stoffen
– Direct vanuit de NL Fabriek geleverd
– Scherpe prijzen en goede service
– Al 10 jaar een begrip op het gebied van maatwerk.

Alle mogelijke modellen binnen ons maatwerk concept vindt u hieronder:

Velours stoffen bank

Velours bank volledig op maat te vervaardigen. Luxe bank met een strak design verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren.

Modern bankstel

Dit is het bankstel Great-Brittain. Hieronder vind u alle informatie over dit geweldige bankstel

Landelijk bankstel Barbara

Dit prachtige landelijke bankstel straalt in elke ruimte. Daarnaast heeft u de keuze uit een gigantisch collectie van stoffen en kleuren.

Klassiek Bankstel Madrid

Dit prachtige klassieke bankstel is een van de mooiste klassieke bankstellen uit ons assortiment. Lees hier alles over dit prachtige bankstel.

Modern Bankstel Alicante

Dit is een prachtig modern bankstel. De klasse druipt ervan af. Lees hier alles over de mogelijkheden van dit bankstel

Bankstellen op maat, Goed ontworpen, goede kwaliteit en vele mogelijkheden. Een must-have in uw huis!

Wanneer u een stijlvol interieur wilt creƫren zijn passende meubels onmisbaar. Goed ontworpen meubels vormen de basis van de uitstraling van uw interieur. Ze laten niet alleen zien wat voor smaak u heeft, maar zijn ook een vertegenwoordiging van uw levensstandaard en welvaart. Door ons grote aanbod van verschillende soorten meubels, kleuren, stoffen en modellen maken wij het u gemakkelijker om u te onderscheiden van anderen in de inrichting van uw woning.

Bankstel en kleuren

Door een juiste combinatie van de stoffen en kleuren te maken, maakt u van elke hoek in uw huis een lust voor het oog. Bij bankstellen.nl kunt u terecht voor unieke en innovatieve bankstellen waarbij u zelf de kleuren, stoffen en afwerkingen kunt bepalen. Omdat een bankstel een dagelijks gebruiksartikel is, is het bankstel onderhevig aan slijtage. Echter zijn de bankstellen van bankstellen.nl van 100% Nederlands fabricaat en dus een goede investering door duurzaamheid en stevigheid.

De stoffen van bankstellen zijn zeer verschillend. Dit heeft onder andere te maken met de vezels die in de garens zijn gebruikt en de manier waarop de stof geweven is, hierdoor varieert de elasticiteit van de stoffen en kunnen de stoffen meer of minder gaan plooien. Bij bankstellen.nl kunnen wij u hier een deskundig advies over geven, dus bent op zoek naar een uniek op maat gemaakt bankstel, maar weet u nog niet zo goed waar u beginnen moet, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en onze bankstellen en stoffen komen bekijken.

U bent van harte welkom in onze bankstel showroom in Huizen!