035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Barbank op maat in 1.000 kleuren en stoffen

Luxe barbank op maat te fabriceren in meer dan 1.000 kleuren en stoffen. Klik snel hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Barbank op maat in meer dan 1.000 stoffen en kleuren

Onze barbank op maat is het nieuwe meubelstuk. Waarom gaan voor standaard barstoelen als u kunt u kiezen voor een Barbank op maat. Dit meubelstuk is nieuw en exclusief, zeker niet iets dat u overal zult tegenkomen. Daarnaast is het ook nog eens heel praktisch omdat u binnen dezelfde maat meer mensen kwijt kunt in verhouding tot barstoelen. 

Dus bent u nu echt opzoek naar een mooie eye-catcher voor in uw woning? Dan is deze barbank echt precies wat u zoekt! Dit unieke meubelstuk is volledig volgens op maat te realiseren voor u. Zo kunt u o.a. kiezen uit een mega groot stoffenassortiment. Wij hebben in totaal meer dan 1.000 kleuren en stoffen en dat in allemaal verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor luxe velours stoffen, zachte Linnen-katoen stoffen of bijv. makkelijk te onderhouden skai, lederlook of polyester stoffen. Bij ons moet u altijd de kleur kunnen vinden die u zoekt.

Zithoogte en breedte volledig op maat

Wanneer wij aangeven dat het product op maat te maken is dan is dat ook echt het geval. Zo kunt u kiezen uit praktisch elke breedte en zithoogte zodat de bar bank op maat exact aansluit op uw persoonlijke wensen. Hierdoor valt de bar bank op maat aan te sluiten op elke willekeurige tafel of kookeiland. Geen gedoe met de verkeerde maat of het niet kunnen vinden van de juiste kleur dus!

Op de foto ziet u een barbank die zonder knopen (Capitonneerwerk) is gestoffeerd. Mocht het uw wens zijn om dit wel met capitons geleverd te krijgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Heeft u andere wensen? Leg deze dan vooral aan ons voor, wij helpen u hier uiteraard graag bij!

Levertijd en bezichtigingen

De standaard levertijd van onze barbank op maat is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard kunt u de barbank bij ons in de showroom komen bezichtigen!

Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op basis van een gemaakte afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.