035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Barstoel velours

Deze prachtige veloursstoffen barstoel is een oogstrelend meubelstuk. Lees hier alles over deze geweldige barstoel. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Barstoel velours

Met deze barstoel velours heeft u een prachtige uitstraling in uw huis, heel erg sfeervol. Deze barstoel velours kunt u met of zonder knopen nemen. U kunt bij de barstoel uitkiezen of u met armleuning wilt of zonder. De zitting van de barstoel velours is comfortabel met een stevige rugleuning en zachte zitkussen.

De barstoel wordt op maat gemaakt, dit is ideaal want zo kunt u de hoogte,diepte en breedte bepalen. Dit kan erg goed uitkomen om uw barstoel op de juiste afmetingen te hebben.

Details barstoel velours

Dus bent u ook opzoek naar een barstoel van een ongekende kwaliteit en een zeer scherpe prijs dan kunnen wij uw wens vervullen want wij hebben deze prachtige barstoel voor u in ons assortiment. Comfortabel en topkwaliteit dat is wat deze barstoel velours heeft. Type hout kleur van de poten barstoel velours kan uit keuze bij ons gekozen worden, in onze showroom kunt u dat bezichtigen. Wacht niet langer en kom langs of neem contact met ons op.

Extra toevoegingen bij de barstoel:
Handgreep in de rug €15
Chrome voetlat €20
Capitons in de rug €25
80 cm zithoogte standaard anders € 20,- meerprijs

Model v.a. Prijs
Zonder knopen / armleuningen € 299,-
Zonder knopen, met armleuningen € 329,-
met knopen, zonder armleuningen € 329,-
met knopen, met armleuningen € 349,-

Levertijd barstoel velours

Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben!
Voor de mooiste, landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 035-7513098.