035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Barstoelen op maat

Barstoelen op maat

Barstoelen volledig op maat laten vervaardigen? Het kan hier, klik hier voor alle mogelijkheden. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Barstoelen op maat

Wij fabriceren barstoelen op maat. Hierdoor is het mogelijk om de barstoel die u wellicht in uw hoofd heeft, exact voor u te creëren. Wij hebben al lange tijd ervaring met het fabriceren van producten op maat waaronder dus ook barstoelen. Zo heeft u vele mogelijkheden bij het samenstellen van uw barstoel. Zo kunt u kiezen uit wel of geen armleuningen, wel of niet gecapitonneerd en natuurlijk heeft u de keuze uit een gigantisch assortiment op het gebied van stoffen en kleuren.

Hierdoor kunnen wij de barkruk fabriceren waar u al die tijd van gedroomd heeft. Als u denkt dat het daarbij ophield dan heeft u het goed mis, want bij bieden deze barstoelen namelijk ook nog eens aan voor zeer scherpe prijzen. Dit gecombineerd met de geweldige kwaliteit van deze barstoelen leid tot een geweldig eindresultaat voor een zeer schappelijke prijs. Dus neem zo snel mogelijk contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Details barstoel op maat

Bent u nou al die tijd opzoek naar die ene barkruk? Maar kunt u deze maar niet vinden. Stop dan met zoeken, waarom? Omdat wij deze stoel exact voor u kunnen maken. U schetst uw droom barstoel en wij fabriceren deze voor u. Hoe makkelijk kan het zijn. De barkruk die exact aansluit op uw interieur? Wij fabriceren deze voor u. Uw wens is ons bevel!

 

andgreep in de rug €15
Chrome voetlat €20
Capitons in de rug €25
80 cm zithoogte standaard anders € 20,- meerprijs

Model v.a. Prijs
Zonder knopen / armleuningen € 299,-
Zonder knopen, met armleuningen € 329,-
met knopen, zonder armleuningen € 329,-
met knopen, met armleuningen € 349,-

Barstoelen snel geleverd


Dat kan. Want deze barstoelen, worden gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035-7513098.