035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bioscoopbank op maat

Wij maken ook schitterende Bioscoopbanken op maat! Bekijk hier de bioscoopbank op maat in 900 kleuren! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Bioscoopbank op maat

Wij fabriceren naast normale-, hoek- en U-banken nu ook de Bioscoopbank op maat! Dit zijn bankstellen met een zeer luxe uitstraling en perfect om te gebruiken in bijvoorbeeld uw tv-kamer. Als u opzoek bent naar iets unieks dan is dit precies wat u zoekt. Deze banken hebben namelijk een schitterende uitstraling en bepalen de complete sfeer binnen de ruimte waarin u deze banken plaatst. Het algehele aanzicht van de ruimte word hierdoor uitermate bijzonder!

Maar naast het feit dat deze Bioscoopbank op maat er schitterend uitziet, biedt deze u nog meerdere voordelen. Zo is dit bankstel ook nog eens van een ongekende kwaliteit en ook dit is natuurlijk zeer belangrijk bij het maken van uw keuze! De bank bied u uitstraling en kwaliteit! Daar bovenop is deze bioscoopbank ook nog eens ontzettend comfortabel. Ziet u uzelf hier al op liggen? Kijkend naar een geweldige film of serie? Of gezellig saampjes liggend op de bioscoopbank? Wij zien het al helemaal voor ons! Want zeg nou eerlijk wie zou er nou niet zo’n heerlijke ligbank thuis willen hebben?

Details Bioscoopbank op maat

Zoals u van ons gewend bent kan alles volledig op maat. Dan hebben wij het natuurlijk over de afmetingen maar ook over de kleuren en stoffen. Zo hebben wij een meubelstoffen assortiment van 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende meubelstoffen! Echt maatwerk dus.

U weet zeker dat het bankstel altijd in de door u gewenste kleur en stof te verkrijgen is bij ons! Kiest u voor een velours ligbank? Of gaat u liever voor een ligbank in een Linnen katoen stof? Het kan allemaal bij Bankstellen.nl

Levertijd Bioscoopbank op maat

De levertijd van een bioscoopbank op maat is gemiddeld 6 tot 8 weken, echter is het mogelijk om een spoedbestelling te doen. In dat geval kunnen wij uw bioscoopbank al binnen 4 weken leveren! Bent u benieuwd geraakt? En heeft u vragen omtrent prijzen, stoffen, opties of totaal iets anders? Neem dan vooral contact met ons op! Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098