035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Bioscoopstoelen op maat

Bioscoopstoelen op maat

Wij fabriceren schitterende bioscoopstoelen op maat. U kunt er voor kiezen om royale eetkamerstoelen te gebruiken. Echter als u er heerlijk in wilt wegzakken kunt u beter voor een uiterst comfortabele fauteuil gaan! Natuurlijk volledig op maat. U bepaald de breedte, de diepte, de lengte. Wij maken de fauteuils helemaal zelf. U kunt ze dus in alle mogelijke maten, stoffen en kleuren verkrijgen. Dus waarom zoeken naar die ene stoel die u in de Tv-ruimte kunt gebruiken als je bij ons Bioscoopstoelen op maat kunt laten vervaardigen?

Bioscoopstoelen in 900 kleuren

Wij hebben een eigen stoffeerderij waar wij ook onze bioscoopstoelen maken. Hierdoor kunt u praktisch elk denkbare stof kiezen als het gaat om uw fauteuils of stoelen! Wij hebben een gigantisch stoffenassortiment van wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Bij ons vind u dus altijd de stof en/of kleur waar u naar opzoek bent. Wenst u uw stoelen in een exclusieve velours met krokodillen print? Dat kan! Maar u kunt ook gaan voor een rustige en sfeervolle Linnen-katoen stof. Het is maar net waar u naar opzoek bent.

Benieuwd naar onze mogelijke bioscoopstoelen? Klik dan hier:

Daarnaast hebben wij ook schitterende eetkamerstoelen die tevens kunnen dienen als bioscoopstoelen:

Maar de beste oplossing is wellicht nog wel dit, een Bioscoopbank:

 

Waarom bioscoopstoelen bij Bankstyle?

Wij leveren direct uit de fabriek en dat bied u natuurlijk vele voordelen. Zo kunnen wij een super snelle levertijd garanderen en daarnaast ook zeer adequate service verlenen! Bij ons hoeft u niet maanden te wachten op uw maatwerk producten want wij leveren direct van een Nederlandse fabriek. Bent u geïnspireerd geraakt? Maak dan snel een afspraak bij ons in de showroom. U kunt hiervoor het onderstaande contact formulier invullen of u kunt ons natuurlijk ook bellen: 035 751 3098

Wenst u alle mogelijke stoffen te bezichtigen? Kijk dan eens op onze particulieren stoffen groothandel!