035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Country bank

Country bank

De bankstellen bij Bankstyle zijn van hoge kwaliteit. Waaronder de Country bank.
U heeft keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren, en circa 150 verschillende stoffen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de country banken uit ons assortiment bij u in de smaak zullen vallen.
De bank is een adembenemend exemplaar. De country bank is een echte eye-catcher. De bank wordt ook veel vergeleken met de Riviera Maison stijl.

Country bank op maat

Al onze modellen van de bank kunt u geheel op maat te vervaardigen. Dit betekend dat u niet aan onze standaard maten vast zit. U kunt dus geheel zelf uw maatvoering bepalen.
Mocht u een eigen ontwerp bankstel willen laten ontwerpen, dan is dat ook mogelijk.

Naast ons zeer aantrekkelijk maatwerk concept, bieden wij u 5 verschillende zit vullingen aan. Onder andere koudschuim !

Levertijd country bank

De landelijke banken uit ons assortiment hebben een levertijd van 6 tot 8 weken. Uiteraard is een spoedorder ook mogelijk. Aan een spoedorder zijn enige kosten verbonden. Maar dit is het meer dan waard, want u heeft uw favoriete country bank binnen 3 weken in huis.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695

Country bank hoekbank

Country bank hoekbank