035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Design banken

Design banken

Design banken zijn de nieuwe hype van tegenwoordig. Bij de design banken zijn de vlours stoffen een prachtige aanwinst. De ogen worden gestreeld door de prachtige look van de bank.
Onze design banken zijn volledig op maat te vervaardigen. Dit houdt in dat u de eigen maatvoering bepaald.
De design banken worden bij onze fabriek in Nederland vervaardigd. Wij kunnen een snelle levertijd realiseren. Tevens is onze service erg hoog !

Details Design banken

Details van de Design banken zijn dat wij maatwerk leveren, u geeft de maten door die u wilt hebben voor de lengte, breedte en hoogte waardoor wij uw wens vervullen.
Design banken zijn van topkwaliteit, comfortabel zitting met keuzemogelijkheden uit koudschuimen.
De banken geven een schitterende uitstraling in uw woonkamer. Een eye catcher is het gegarandeerd. De banken kunnen worden uitgevoerd met chrome pootjes. Dit maakt de bank een stuk unieker / exclusiever.

Levertijd en bezichtiging

De design banken zijn al leverbaar tussen 6 tot 8 weken. Mocht u dit te lang vinden en heeft u het bankstel sneller nodig, dan kunnen wij een levertijd van 4 weken relaiseren. hier zijn wel enige kosten aan verbonden.

De banken uit ons assortiment zijn uiteraard te bezichtigen / proefzitten. U bent van harte welkom.
Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH).
De showroom is dagelijks van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren geopend.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd echter altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 751 30 98.