035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Design eetkamerstoel gecapitonneerd Venetië

Deze prachtige eetkamerstoel in de veloursstof kan uw eetkamer weer nieuw leven inblazen. Lees er hier alles over. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Design eetkamerstoel gecapitonneerd Venetië

De design eetkamerstoel gecapitonneerd Venetië is een goede keus als eetkamerstoel. Een set van deze eetkamerstoelen aan de eettafel zal in de eetkamer een knusse sfeer creëren, iets dat iedereen wel zou willen hebben. De eetkamerstoel heeft een dikke en zachte zitting die heerlijk zit, in de rugleuning zitten de capitons wat ervoor zorg dat de eetkamerstoel een stijl- en sfeervolle uitstraling krijgt.

De sfeer van de ruimte waarin u deze stoelen plaatst zal meteen een warmere uitstraling krijgen. Dit geld uiteraard ook voor bedrijven en horecagelegenheden waar de eetkamerstoel zeker zijn meerwaarde zal hebben, het laat uw zaak er strak en gelikt uit laten zien. Dit zorgt direct voor een professionele uitstraling.

Details design eetkamerstoel gecapitonneerd Venetië

De eetkamerstoel is bij ons verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen, door ons grote aanbod bieden wij u de mogelijkheid om u stoel geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een vaste stoffering, een losse hoes of capitons.
U kunt een aanvraag voor stofstalen doen via onze website maar u kunt ook (op afspraak) een bezoek aan onze showroom in Huizen ( NH) brengen om alle stoffen daar te bekijken

Afmetingen

Levertijd design eetkamerstoel gecapitonneerd Venetië

De levertijd van de design gecapitonneerd eetkamerstoel Venetië verschilt wel eens. Het is daarom erg handig om contact met ons op te nemen over de levertijd van de gecapitonneerd eetkamerstoel. Het kan zijn dat de eetkamerstoel voorradig is. Dit betekend dat u de eetkamerstoel de volgende week na de bestelling al in huis kunt hebben, mocht dit niet het geval zijn dan zal het 6 tot 8 weken duren.