035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Design eetkamerstoel met knopen Amor

Design eetkamerstoel met knopen Amor

Deze sierlijke eetkamerstoel brengt de klasse terug in het meubelwerk. Klik hier om er alles over te lezen. Meer >>
v.a. € 239,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Design eetkamerstoel met knopen Amor

Dit is een eetkamerstoel met een erg sierlijke design die opvalt door de gebogen stoelpoten, de capitons zorgen voor een luxe tintje wat het ontwerp afmaakt. De poten in combinatie met het klassieke design zorgt voor een gemixte look wat tegenwoordig steeds vaker te zien is. Hierdoor kunt u dynamische vormen mixen in een strak ingerichte eetkamer.

Afhankelijk van de gekozen stof uit ons ruime assortiment behoort deze stoel thuis bij meerdere interieurstijlen. Wat natuurlijk ook erg belangrijk is bij een eetkamerstoel is het zitcomfort en zoals u aan de dikke zitting kunt zien is dat bij deze stoel goed gelukt.

Details design eetkamerstoel met knopen Amor

De eetkamerstoel is leverbaar in 900 kleurentinten en 150 stofsoorten, ook de poten zijn in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk zwart, wit Ral 9010, kersen, coloniaal en blank gelakt. Met al deze opties kunt u de eetkamerstoel creëren waar u al die tijd naar op zoek was en dat voor zo een goede prijs!

Afmetingen:
Hoogte:103 cm
Breedte: 69 cm
Lengte: 48 cm

De eetkamerstoel is leverbaar vanaf € 239,-

Levertijd design eetkamerstoel met knopen Amor

Wij hanteren een standaard levertijd van 6 tot 8 weken, wij kunnen zo snel leveren omdat de eetkamerstoelen van Nederlands fabricaat zijn. Wilt u de eetkamerstoel al binnen 4 weken in huis hebben? Dat kan!, u kunt bij ons een spoedbestelling plaatsen.(*hier zitten extra kosten aan verbonden) U kunt contact met ons opnemen via de mail: Info@bankstellen.nl of u kunt ons natuurlijk bellen op 035-7513098