035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Design Hoogglans salontafel op maat

Een schitterende hoogglans salontafel mogelijk in alle maten en kleuren! Een puur maatwerk product en een echte blikvanger! Kijk hier voor alle informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Afmetingen Elke afmeting is mogelijk

Prijs Zijdeglans

Prijs hoogglans 

L: 50 cm x B: 50 cm € 525,-  €595,-     
L: 120 cm x B: 70 cm € 825,- € 995,- 
L: 100 x B: 100 cm € 935,- € 1.130,- 
L 120 x B: 120 cm
€ 1.125,- € 1.375,-  
L: 160 x B: 100 cm
€ 1.225,- € 1.495,-  

Design Hoogglans salontafel op maat

Hoogglans salontafels zijn helemaal in! Deze prachtige en strakke salontafel hebben een verbluffende uitstraling. Schitterend te combineren met een design of Style & Luxury inrichting. De salontafels hebben een zeer luxe uitstraling en kan dan ook gezien worden als een echte blikvanger! Het moment dat visite uw woonruimte binnenlopen zullen ze meteen versteld staan van uw oogstrelende hoogglans salontafel.

Wij maken deze salontafels volledig op maat! Dit betekent dat u op de centimeter nauwkeurig uw tafel kunt laten fabriceren. Lengte, breedte en hoogte u bent volledig vrij u in uw maatvoeringen. Bent u opzoek naar een grote en statische salontafel? Dan zijn wij uw partij! Bent u juist opzoek naar een wat kleinere en subtielere salontafel? Ook dan zijn wij uw partij! Wij leveren deze schitterende hoogglans salontafel volledig op maat en in praktisch elk mogelijke kleur! Dus maak snel een afspraak en dan straalt deze prachtige salontafel binnenkort bij u in uw woning!

Details Design Hoogglans salontafel op maat

Zoals al eerder benoemt kunnen wij de salontafel leveren in elke mogelijke maat en praktisch in elke mogelijke kleur! (Zie foto 3) U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de mogelijkheden, want die zijn namelijk eindeloos. Want als u dacht dat ons maatwerk daar ophield, dan heeft u het goed mis. U heeft namelijk zelfs nog de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor Zijdeglans, Hoogglans licht en Hoogglans donker. Hierdoor weet u zeker dat de salontafel die u voor ogen heeft bij ons gefabriceerd kan worden!

Levertijd Design Hoogglans salontafel op maat

Deze schitterende salontafels maken wij volledig op maat! Hierdoor hebben wij wel echter enige productietijd nodig. De gemiddelde levertijd van een Hoogglans salontafel op maat is 6 tot 8 weken. De salontafel is vanzelfsprekend te bezichtigen bij ons in de showroom in Huizen (NH). Bent u benieuwd geraakt of heeft u wellicht vragen omtrent deze prachtige salontafels? Neem dan vooral even contact met ons op. Of bel ons even, dat kan op: 035 – 751 3098