035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Design vloerkleed Vibrato

Design vloerkleed Vibrato

Een uniek en sprekend Design vloerkleed! Dit vloerkleed brengt op een speelse manier extra sfeer in uw huis. Dat wilt u toch ook. Klik hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Dit schitterende Design vloerkleed behoort tot de toppers uit ons assortiment. Het vloerkleed heeft een patroon van het zijaanzicht van Haardblokken. Wat een unieke en leuke uitstraling met zich mee brengt. Heeft u zelf een open haard? Dan is dit natuurlijk het vloerkleed bij uitstek! Een betere combinatie tussen een open haard en een vloerkleed zult u moeilijk vinden. Dit vloerkleed is het perfect vloerkleed om voor een heerlijk vuurtje op te liggen of zitten.

Dit vloerkleed is daarnaast van een ongekend goede kwaliteit. Wij streven er namelijk naar om altijd de mooiste spullen voor de scherpste prijzen te leveren. En daar zijn wij bij dit vloerkleed dan ook zeker weer in geslaagd. Het vloerkleed heeft de looks, de kwaliteit en een scherpe prijs. Veel beter kan het bijna niet meer worden. Bent u benieuwd? Of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op.