035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Eetkamerbank met knopen Argentina

Eetkamerbank met knopen Argentina

Een eetkamerbank met een zeer warme uitstraling en een ongekende kwaliteit! Deze eetkamerbank moet toch ook schitteren bij u thuis? Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Argentina eetkamerbank met knopen

Deze eetkamerbank heeft een heerlijke warme uitstraling! Dit straalt dan ook direct af op de ruimte waar u de eetkamerbank plaatst. De eetkamerbank heeft een strakke toch sfeervolle uitstraling een perfecte combinatie tussen een moderne en elegante stijl. De eetkamerbank heeft prachtige knopen in de rug. Deze eetkamerbank met knopen staat daarnaast voor kwaliteit! Als u opzoek bent naar kwaliteit voor een scherpe prijs dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen altijd het beste voor de scherpste prijs aan u kunnen aanbieden en daar zijn wij bij deze producten dan ook in geslaagd!

Beschrijving Argentina eetkamerbank met knopen

Deze prachtige bank is helemaal aan te passen zoals u het wil, om hem zo mooi mogelijk uit te laten komen in uw interieur. De poten zijn bijvoorbeeld uitvoerbaar in beukenhout, maar voor een meerprijs zijn de poten ook verkrijgbaar in massief eiken hout. Banken die breder zijn dan 155cm breed worden uitgevoerd met 6 poten, de romp is gemaakt van massief beuken hout, De rugleuning van elastische singels met polyester en de zitting bestaat uit schuim op een plaat.

Specificaties:
Banken vanaf 155 cm breed worden uitgevoerd met 6 poten
Romp: Massief beuken hout
Rug: Elastische singels met polyether
Zitting: schuim op plaat

Levertijd Argentina eetkamerbank met knopen

De levertijd van onze banken verschilt in verband met de strekkende voorraad. Mocht u toch een specifiekere levertijd willen ontvangen neem dan contact met ons op. Ook als u eventueel andere vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.