035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Eetkamerbank met knopen Bolivia

Eetkamerbank met knopen Bolivia

Eetkamerbank met knopen! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Altijd de maat die u zoekt. Klik hier voor de beschikbare afmetingen. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetkamerbank met knopen Bolivia

De eetkamerbank met knopen Bolivia is een van de topstukken uit ons assortiment van eetkamerbanken. Deze eetkamerbank is in het bezit van alle belangrijke eigenschappen waar een eetkamerbank aan moet voldoen! De eetkamerbank heeft een verschrikkelijk goede kwaliteit, daar hoeft u zich al geen zorgen meer over te maken. De uitstraling hoeven we het nauwelijks over te hebben want zoals u kunt zien ziet de eetkamerbank met knopen er prachtig uit! En ook niet onbelangrijk, de eetkamerbank heeft een heerlijk comfortabele zitting die u goede steun aan u rug bied!

Beschrijving Eetkamerbank met knopen Bolivia

De prachtige eetkamerbank Bolivia is helemaal aan te passen zoals u het wil, om hem zo mooi mogelijk uit te laten komen in uw interieur. De poten zijn bijvoorbeeld uitvoerbaar in beukenhout, maar voor een meerprijs zijn de poten ook verkrijgbaar in massief eiken hout. Banken die breder zijn dan 155cm breed worden uitgevoerd met 6 poten, de romp is gemaakt van massief beuken hout, De rugleuning van elastische singels met polyester en de zitting bestaat uit schuim op plaat. ook is de bank verkrijgbaar als hoekbank.

Banken vanaf 155 cm breed worden uitgevoerd met 6 poten
Romp: Massief beuken hout
Rug: Elastische singels met polyether
Zitting: schuim op plaat

Voor alle uitvoeringen
Hoogte 102
Diepte 72
Zithoogte 53
Zitdiepte 46
Per uitvoering
Uitvoering Breedte
115 115
135 135
155 155
175 175
195 195
215 215
235 235

 

Levertijd Eetkamerbank met knopen Bolivia

De levertijd van onze banken verschilt in verband met de strekkende voorraad. Mocht u toch een specifiekere levertijd willen ontvangen neem dan contact met ons op. Ook als u eventueel andere vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.