035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Eetkamerstoel met capitons Torres

Eetkamerstoel met capitons Torres

De eetkamerstoel Torres heeft een prachtige landelijke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier Meer >>
v.a. €149,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetkamerstoel met capitons Torres

Een eetkamerstoel met een mooi , de stoel ziet er op het eerst gezicht uit als een eetkamerstoel met een design, toch heeft deze eetkamerstoel zijn sierlijke kanten.
De lichte boog in het zitkussen en in de rugleuning geven deze stoel in combinatie met de capitons toch een speels uiterlijk.

De eetkamerstoel Torres is te combineren met een kamer die ingericht is in de landelijke stijl, maar omdat het ontwerp van de stoel redelijk strak is kunt u deze eetkamerstoel ook matchen met een design ingerichte kamer.

Details eetkamerstoel met capitons Torres

De eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, daarnaast is de eetkamerstoel in dan 900 verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar en ook dat is natuurlijk prettig voor u als u de eetkamerstoel combineren met ander dat al in uw huis staat.
Afmetingen:

Kenmerken Afmetingen zitting Afmetingen meubel
Totale hoogte 50 cm 97 cm
Totale breedte 49 cm 49 cm
Totale diepte 44 cm 67 cm

Levertijd eetkamerstoel met capitons Torres

www.bankstellen.nl heeft een lopende voorraad. Dit houdt in wat deze week voorradig is, zou eventueel volgende week niet meer voorradig kunnen zijn. Wilt u een specifieke levertijd ontvangen of meer informatie over een product krijgend neem dan met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 035 – 7513098