035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Eetkamerstoel met capitons Torres

Eetkamerstoel met capitons Torres

De eetkamerstoel Torres heeft een prachtige landelijke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier Meer >>
v.a. €149,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Eetkamerstoel met capitons Torres

Een eetkamerstoel met een mooi ontwerp, de stoel ziet er op het eerst gezicht uit als een eetkamerstoel met een strak design, toch heeft deze eetkamerstoel ook zijn sierlijke kanten.
De lichte boog in het zitkussen en in de rugleuning geven deze stoel in combinatie met de capitons toch een speels uiterlijk.

De eetkamerstoel Torres is goed te combineren met een kamer die ingericht is in de landelijke stijl, maar omdat het ontwerp van de stoel redelijk strak is kunt u deze eetkamerstoel ook goed matchen met een design ingerichte kamer.

Details eetkamerstoel met capitons Torres

De eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, daarnaast is de eetkamerstoel in meer dan 900 verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar en ook dat is natuurlijk prettig voor u als u de eetkamerstoel wilt combineren met ander meubilair dat al in uw huis staat.
Afmetingen:

KenmerkenAfmetingen zittingAfmetingen meubel
Totale hoogte50 cm97 cm
Totale breedte49 cm49 cm
Totale diepte44 cm67 cm

Levertijd eetkamerstoel met capitons Torres

www.bankstellen.nl heeft een lopende voorraad. Dit houdt in wat deze week voorradig is, zou eventueel volgende week niet meer voorradig kunnen zijn. Wilt u een specifieke levertijd ontvangen of meer informatie over een product krijgend neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695.