035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning Excellent

Eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning Excellent De eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning is een van de pronkstukken uit ons assortiment. Het unieke en karaktermakende uiterlijk van deze eetkamerstoel komt door de capitons ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning Excellent

De eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning is een van de pronkstukken uit ons assortiment.
Het unieke en karaktermakende uiterlijk van deze eetkamerstoel komt door de capitons in de armleuningen, dit is zeer uniek bij een eetkamerstoel.
De stoel heeft een dynamische uitstraling door de armleuningen die niet tot het einde van de zitting meelopen. De stoel is netjes afgewerkt en dat resulteert in een prachtig eindresultaat. Wij kunnen terecht zeggen dat wij trots zijn dat wij u dit product mogen aanbieden voor deze prachtige prijs.

In de rugleuning van de gecapitonneerde eetkamerstoel zitten een aantal capitons waardoor deze stoel een stijlvolle uitstraling heeft. De gecapitonneerde eetkamerstoel heeft een origineel ontwerp wat deze stoel tot een echte blikvanger maakt. De gecapitonneerde eetkamerstoel zal een toegevoegde waarde hebben in horecagelegenheden, bedrijven en winkels en wachtruimtes. Ook staat deze eetkamerstoel perfect in uw eet- of woonruimte.

Details eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning Excellent

U hebt bij ons de keuze om de eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning in meer dan 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen te bestellen waardoor deze perfect bij u interieur zal aansluiten.
Wij bieden u de mogelijkheid aan om gratis stofstalen aan te vragen maar wij nodigen u ook uit in onze showroom in Huizen.

Afmetingen:
Totale Hoogte: 80 cm
Totale Breedte: 63 cm
Totale Diepte: 68 cm

Levertijd eetkamerstoel met gecapitonneerde armleuning Excellent

De levertijd van de gecapitonneerde eetkamerstoel verschilt wel eens. Het is daarom erg handig om contact met ons op te nemen over de levertijd van de gecapitonneerde eetkamerstoel. Het kan zijn dat de eetkamerstoel voorradig is. Dit betekend dat u de eetkamerstoel de volgende week na de bestelling al in huis kunt hebben, mocht dit niet het geval zijn dan zal het 6 tot 8 weken duren.