035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Fauteuil met knopen Marylin

Geweldige fauteuils met unieke uitstraling. Dit is waar u al die tijd naar opzoek bent geweest. Meer >>
v.a. € 645,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Fauteuil met knopen Marylin

De fauteuil met knopen marylin heeft een prachtig design, ze behoort tot zowel de landelijke stijl als de moderne stijl. Doordat de fauteuil gecapitonneerd is heeft deze ook een luxe uitstraling waardoor deze in werkelijk elk interieur past. Wij geven u ook nog eens de keuze uit 900 verschillende kleuren tinten en 150 verschillende stoffen, hierdoor kunt u de fauteuil met knopen ook nog eens geheel de juiste kleur geven dat past bij u interieur.

Deze prachtige fauteuil zorgt voor een perfecte combinatie tussen stijl en elegantie. Dit prachtige product is de kers op de taart van ons fauteuils assortiment. Wij willen u er dan ook op wijzen dat deze fauteuil een geweldige aankoop zal zijn voor zowel in uw woning als bijvoorbeeld in uw onderneming. Dit is een tijdloze stoel waar u jarenlang naar kunt kijken zonder dat de stoel gaat vervelen. De uitstraling van deze stoel is gewoon oogstrelend!

Details Fauteuil met knopen Marylin

Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Loveseat  landelijk bankstel 135 80 € 745,-
Fauteuils landelijk bankstel 115 60 € 645,-

* Houdt er rekening mee dat de boven vermelde prijzen, vanaf prijzen zijn. De prijs is uit eindelijk afhankelijk van de gekozen stof.
U kunt geheel GRATIS en vrijblijvend een aantal stofstalen bij ons aanvragen, u krijgt dan binnen 48 uur de stofstalen thuis!
Het model Marylin is ook verkrijgbaar als bankstel Bankstel Marylin

Levertijd Fauteuil met knopen

De standaard levertijd is tussen de 6 en 8 weken, mocht u de fauteuil toch nog sneller in huis willen hebben dan kan dat.U kunt bij ons een spoedbestelling plaatsen waardoor u de fauteuil Ingeborg binnen 4 weken in huis kunt verwachten.(hier zitten extra kosten aan verbonden) Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie krijgen dan kunt u ons bereiken op 035-7513098.
Ook kunt u contact met ons opnemen via onze website.