035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Gecapitonneerd landelijk oorfauteuil Sylvia

Deze prachtige oorfauteuil behoort tot de toppers uit ons assortiment. Lees er hier alles over. Meer >>
v.a. €795,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerd landelijk oorfauteuil Syliva

Een heerlijke fauteuil om ‘s avonds lekker in bij te komen, zoals u op de foto kunt zien heeft de fauteuil een lekkere dikke zitting waardoor u goed en comfortabel kunt zitten. Wat de gevoelswaarde van de fauteuil nog beter zal maken is als u er een hocker bij haalt, die zal het plaatje en het zitcomfort goed doen. Hierdoor krijgt u de perfecte combinatie tussen elegantie en klasse. Daar zijn we uiteindelijk toch allemaal naar opzoek?

De oortjes en de zitleuning zorgen voor de klassieke uitstraling die deze fauteuil heeft, met de gekozen stof kunt u de klassieke uitstraling behouden of er een modern tintje aan geven U kunt de uitstraling deels zelf bepalen door ons brede assortiment aan kleuren en stoffen, we hebben maar liefst 900 verschillende kleuren tinten en 150 verschillende stofsoorten.

Details gecapitonneerd landelijk oorfauteuil Sylvia

Standaard maten is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Oorfauteuil Sylvia Gehele breedte in cm Zitvlak in cm Prijs
Loveseat 130 80 € 895,-
Fauteuil 100 60 € 795,-

*De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof
U kunt op de website geheel gratis en vrijblijvend stofstalen aanvragen, u heeft de stofstalen naar keuze binnen 48 uur thuis.

Levertijd gecapitonneerd landelijk oorfauteuil Sylvia

De producten die wij leveren zijn van Nederlandse fabricaat waardoor wij snel kunnen leveren.De standaard levertijd is 6 tot 8 weken maar u kunt een spoedorder plaatsen waardoor u de fauteuil Sylvia al binnen 4 weken in huis kan hebben ( * hier zitten extra kosten aan verbonden ) U kunt voor verdere informatie contact opnemen via de website