035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Anita gecapitonneerde eetkamerbank

Anita gecapitonneerde eetkamerbank

Gecapitonneerde eetkamerbanken komen weer helemaal terug! En dat hebben ze mede te danken aan hun schitterende uitstraling! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Anita gecapitonneerde eetkamerbank

Deze schitterende eetkamerbank is echt iets voor u! Hoe wij dat weten? Omdat u toch ook de mooiste meubels bij u in huis wilt hebben staan? Een dergelijke eetkamerbank heeft een verbluffend resultaat op uw woon- of eetruimte. De eetkamerbank straalt een en al luxe en comfort uit. De eetkamerbank heeft een schitterende gecapitonneerde rug wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de eetkamerbank. Daarnaast is deze eetkamerbank van een geweldige kwaliteit en dat is natuurlijk ook erg belangrijk! Bent u opzoek naar een gecapitonneerde eetkamerbank? Dan bent u op het juiste adres!

Beschrijving Anita gecapitonneerde eetkamerbank

Deze prachtige bank is hellemaal aan te passen zoals u het wil, om hem zo mooi mogelijk uit te laten komen in uw interieur. De poten zijn bijvoorbeeld uitvoerbaar in beukenhout, maar voor een meerprijs zijn de poten ook verkrijgbaar in massief eiken hout. Banken die breder zijn dan 155cm breed worden uitgevoerd met 6 poten, de romp is gemaakt van massief beuken hout, De rugleuning van elastische singels met polyester en de zitting bestaat hier ook uit.

Levertijd Anita gecapitonneerde eetkamerbank

De levertijd van onze banken verschilt in verband met de strekkende voorraad. Mocht u toch een specifiekere levertijd willen ontvangen neem dan contact met ons op. Ook als u eventueel andere vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook eventuele anderen vragen vernemen wij uiteraard graag van u.