035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Gecapitonneerde eetkamerstoel landelijke stijl Viktoria

Gecapitonneerde eetkamerstoel landelijke stijl Viktoria

Schitterende landelijke eetkamerstoelen te verkrijgen in meer dan 1.000 kleuren! Klik snel door voor meer informatie. Meer >>
V.a. € 279,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel landelijke stijl Viktoria

De Gecapitonneerde eetkamerstoel landelijke stijl Viktoria is een schitterend model met een oogstrelend mooie uitstraling! De stoel is daarnaast van een ongekende kwaliteit omdat deze opgebouwd is vanuit een beukenhouten romp. Daarnaast kunt u bij de stoel kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen.

Op deze manier weet u altijd zeker dat u de stoel in de gewenste kleur en stof kunt stofferen. Hierdoor kunt u de eetkamerstoel altijd naadloos laten aansluiten op uw (huidige) interieur!

Details Gecapitonneerde eetkamerstoel landelijke stijl Viktoria

De stoelen zijn voorzien van warme en sfeervolle Queen-ann poten. Dit geeft de stoel net dat beetje extra dat het echt maakt tot een stijlvol meubelstuk. De gecapitonneerde rugleuning kunt u beschouwen als de kers op de taart. Mocht u nou niet houden van knopen in de rugleuning dan kunt u er uiteraard altijd voor kiezen om de rugleuning vlak te laten stofferen.

 

De vulling van de stoelen is voorzien van een hoogwaardige koudschuimvulling die jarenlang meegaat zonder inzakken o.i.d. Benieuwd hoe een dergelijke koudschuimvulling zit? Kom dan vooral een keer langs bij ons in de showroom om de stoelen te komen testen en bekijken. Dan zult u zelf kunnen ervaren hoe toereikend het zitvlak is!

Levertijd en bezichtigen Gecapitonneerde eetkamerstoel landelijke stijl Viktoria

Uiteraard zijn de stoelen te bekijken bij ons in de showroom. De stoelen zijn te bezichtigen in Huizen (NH). U bent uiteraard van harte welkom! Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op basis van een gemaakte afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.