035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Gecapitonneerde eetkamerstoel met wielen Ben

Gecapitonneerde eetkamerstoel met wielen Ben

Deze eetkamerstoel op wieltjes is multifunctioneel. Lees alles over de mogelijkheden Meer >>
v.a. €259,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel met wielen Ben

Doordat de eetkamerstoel Ben een klassiek model heeft kunt u aan de hand van de gekozen stof ervoor zorgen dat hij bij elke interieurstijl zal passen. De capitons in de rugleuning straling luxe uit wat in elke inrichting leuk zal staan. Naast het prachtige uiterlijk beschikt de stoel ook over wieltjes wat het verplaatsen van de stoel erg makkelijk maakt, daarnaast is het zitcomfort van de stoel natuurlijk ook belangrijk en dat is iets waar deze stoel ook punten op scoort. De rugleuning in combinatie met het zachte zitkussen zorgen ervoor dat u erg comfortabel kunt genieten van de stoel.

Details gecapitonneerde eetkamerstoel met wielen Ben

Wij beschikken over een assortiment van 900 kleurentinten en 150 stofsoorten waarmee u deze eetkamerstoel geheel naar wensen en smaak kunt aanpassen. U kunt geheel gratis stofstalen naar keus aanvragen en die zullen al met 48 uur bij u thuis aankomen, de stofstalen zullen de keus een stuk makkelijker maken. Ook bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Huizen waar u alle beschikbare stoffen kunt bekijken.(*een bezoek aan de showroom gebeurt altijd op afspraak)

Afmetingen
Hoogte: 93cm
Breedte 59 cm
Lengte 72 cm

De eetkamerstoel Ben is leverbaar vanaf €259,- , de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof.

Levertijd gecapitonneerde eetkamerstoel met wielen Ben

Na bestelling zal de eetkamerstoel al binnen 6 tot 8 weken bij u thuis zijn! Een spoedorder plaatsen is mogelijk waardoor u de eetkamerstoel al binnen 4 weken thuis heeft.(*er zijn extra kosten verbonden aan een spoedorder.) U kunt ons mailen: Info@bankstellen.nl of u kunt ons natuurlijk bellen op 035-7513098