035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Gecapitonneerde landelijke eetkamerstoel

Gecapitonneerde landelijke eetkamerstoel

Altijd al opzoek geweest naar een gecapitonneerde eetkamerstoel? Lees hier alles over dit geweldige meubelstuk. Meer >>
v.a. € 219,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde landelijke eetkamerstoel

De gecapitonneerde landelijke eetkamerstoel is een eetkamerstoel met knopen in de rug. De knopen in de rug zorgen voor een oogstrelende uitstraling. De eetkamerstoel is een zeldzaam meubelstuk. Dit komt door haar prachtige armleuningen tot aan de oor van de eetkamerstoel. Gecapitonneerde landelijke eetkamerstoelen zijn de hype van nu.

Details gecapitonneerde landelijke eetkamerstoel

De  gecapitonneerde landelijke eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Naast onze brede stoffen en kleuren assortiment heeft u ook keuze uit verschillende pootkleuren. De pootkleuren zijn als volgt:

Beuken: Coloniaal /kersen/Wit (ral 9010)/Loogkleur/Blank gelakt/Onbewerkt

Eiken: Kiezel/Zwart/Coloniaal/Smoked Oak/Verweerd/Lava/Hadley/White Wash Olie/Wit gelakt/Eiken E-115/Blank gelakt/Onbewerkt

Kenmerken Afmetingen zitting Afmetingen meubel
Totale hoogte 52 cm 92 cm
Totale breedte 47 cm 61 cm
Totale diepte 46 cm 62 cm

 

Levertijd gecapitonneerde landelijke eetkamerstoel

De levertijd bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen stof. De eetkamerstoel is uiteraard bij ons in de showroom te bezichtigen en proefzitten. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH).
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op basis van een gemaakte afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.