035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Gecapitonneerde landelijke Lounge stoel Flynn

Gecapitonneerde landelijke Lounge stoel Flynn

Schitterende gecapitonneerde lounge stoel in de landelijke stijl. Dit is een geweldig meubelstuk voor een nog betere prijs! Klik hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde landelijke Lounge stoel Flynn

Wij fabriceren naast normale-, hoek- en U-banken nu ook de lounge stoel Flynn op maat! Dit zijn bankstellen met een zeer luxe uitstraling en perfect om te gebruiken in bijvoorbeeld uw tv-kamer. Als u opzoek bent naar iets unieks dan is dit precies wat u zoekt. Deze banken hebben namelijk een schitterende uitstraling en bepalen de complete sfeer binnen de ruimte waarin u deze banken plaatst. Het algehele aanzicht van de ruimte word hierdoor uitermate bijzonder!

Maar naast het feit dat deze lounge stoel op maat er schitterend uitziet bied deze u nog meerdere voordelen. Zo is dit bankstel ook nog eens van een ongekende kwaliteit en ook dit is natuurlijk zeer belangrijk bij het maken van uw keuze! De bank bied u uitstraling en kwaliteit! Daar bovenop is deze bioscoopbank ook nog eens ontzettend comfortabel.

Details Gecapitonneerde landelijke Lounge stoel Flynn

Deze zeer luxieuze lounge stoel is niet alleen super comfortabel, prachtig om te zien en ga zo maar door. Maar het mooiste is dat u zelf het eindresultaat kunt bepalen! u kunt zelf de maten, de stof en de kleur bepalen! twijfel dus niet en neem snel contact met ons op!

Levertijd Gecapitonneerde landelijke Lounge stoel Flynn

De levertijd verschilt per meubelstuk dit ivm een strekkende voorraad, daarom adviseren wij u om contact op te nemen zodat wij u meer kunnen vertellen! Ook als u anderen vragen heeft met betrekking tot dit product kunt u contact met ons opnemen.