035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Gecapitonneerde landelijke oorfauteuil lucile

Een stijlvolle oorfauteuil in de landelijke stijl. Dit wilt u toch ook hebben? Meer >>
v.a. €399,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde landelijke oorfauteuil lucile

De gecapitonneerde landelijke oorfauteuil is een fauteuil met een landelijke uitstraling, wat speciaal is aan deze fauteuil is dat de oortjes doorlopen in de armleuning wat een speciale uitstraling geeft. Dit is een fauteuil met vele opties waardoor u deze geheel naar eigen smaak kunt creëren, zoals op de foto te zien is kan je de fauteuil met capitons en nagels halen wat zorgt voor een modern of luxe tintje. Wat het interieur compleet zou maken zou een fauteuil in combinatie met een bijpassende hocker zijn.

De fauteuil in combinatie met de hocker zorgt voor een zeer stijlvolle uitstraling in de ruimte waar u beide plaatst. Het kan bijna gezien worden als een soort statussymbool. Heeft u een dergelijke fauteuil in huis met bijpassende hocker dan is eigenlijk al meteen duidelijk dat u verstand heeft van meubilair en inrichting. Dus bent u nu ook opzoek naar een nieuwe en uiterst stijlvolle aanvulling van uw interieur? Schroom niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Dat zijn er namelijk nogal wat!

Details gecapitonneerde landelijke oorfauteuil lucile

Afmetingen
Hoogte: 111 cm
Zithoogte: 46 cm
Totale breedte: 90 cm
Totale diepte: 81 cm
Hoogte armleuning: 60 cm

De gecapitonneerde oorfauteuil Lucile is leverbaar vanaf €369,- ( *de prijs is afhankelijk van de gekozen stof)

Stoffen
De oorfauteuil is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Fauteuil in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de oorfauteuil ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de oorfauteuil in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

 

Levertijd gecapitonneerde landelijke oorfauteuil lucile

Het voordeel aan bestellen bij www.bankstellen.nl is dat wij producten leveren van Nederlandse fabricaat, dat heeft voor u als voordeel dat wij standaard een snelle levertijd hebben van 6 tot 8 weken en een goede en snelle service bieden. Wilt u geen 6 tot 8 weken wachten dan hebben wij nog de optie op een spoedorder aan te vragen waardoor u binnen 4 weken u fauteuil in huis hebt. Een spoedorder brengt wel extra kosten met zich mee. U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw toekomstige bank te komen bekijken? Geen probleem! Bellen kan naar 035 – 75 13 098 of mail naar info@bankstellen.nl