035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Gecapitonneerde loveseat Lucile

Gecapitonneerde loveseat Lucile

Geniet samen van deze loveseat! Klik hier voor alle informatie. Meer >>
v.a. € 389 Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde loveseat Lucile

Deze gecapitonneerde loveseat behoort tot de populairste loveseats uit ons assortiment. Dit omdat de loveseat een zeer stijlvolle uitstraling heeft, de stoel is een echt blikvanger. De nagels en de knopen in de rug voegen een extra dimensie toe aan de stoel. Hierdoor krijgt de stoel haar echte klasse. De loveseat zal meteen in de smaak vallen bij u en uw bezoek want zeg nou eerlijk zo’n mooie loveseat als deze zult u niet zo snel tegenkomen.

Als u dan ook nog eens hoort dat deze loveseat te verkrijgen is in tot wel 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen dan bent u natuurlijk helemaal om. U kunt uw stoel exact zo samen laten stellen zoals u dat altijd al voor ogen heeft gehad. Hierdoor kunnen wij uw droomstoel creëren. Dus stop met zoeken naar die éne perfecte stoel, want wij kunnen deze gewoon voor u fabriceren. Dus neem snel contact op om te komen kijken naar de mogelijkheden.

Details Gecapitonneerde loveseat Lucile

1-zits                        € 369,-
Hoogte:                      111 cm
zithoogte:                   46 cm
totale breedte:          90 cm
totale diepte:             81 cm
Hoogte armleuning: 60 cm

De stoel behoort zoals al eerder gezegd tot een van de populairste loveseats uit ons assortiment en dat is natuurlijk niet voor niks deze loveseat is namelijk in het bezit van alle eigenschappen die een dergelijke stoel moet bezitten. De stoel is van een geweldige kwaliteit, heeft een oogstrelende uitstraling en is ook nog eens zeer scherp geprijsd. Dus wat wilt u nog meer, neem snel contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Levertijd Gecapitonneerde loveseat Lucile

De levertijd hiervan bedraagt over het algemeen 6-8 weken, maar kan variëren per stof. Daarom kunnen wij de precieze levertijd pas vaststellen nadat u uw stof keuze gemaakt heeft. Mocht u nog vragen hebben, een stukje stof willen ontvangen of een keer langs willen komen in onze showroom, dan zijn wij bereikbaar op: 035-7513098.