035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Gecapitonneerde oorstoel Roman

Het zitcomfort van deze stoel is ongekend. U wilt toch ook een uiterst comfortabele stoel? Meer >>
v.a. € 199,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde oorstoel Roman

Bent u opzoek naar een exclusief exemplaar voor in uw eetkamer en / of woonruimte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De gecapitonneerde oorstoel Roman is een uniek exemplaar dat de eetkamer een geheel nieuwe look aan brengt. De eetkamerstoel heeft prachtige oren aan de stoel. Hier kan heerlijk tegen aan worden geleund. De oren geven daarnaast ook nog een prachtige uitstraling.

Details gecapitonneerde oorstoel Roman

De gecapitonneerde oorstoel is verkrijgbaar met of zonder oren. De oorstoel zonder oren uitgevoerd heet de landelijke eetkamerstoel Louisa. Beide stoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Naast ons brede assortiment stoffen en kleuren, heeft u ook keuze uit verschillende pootkleuren.

Prijs
De gecapitonneerde oorstoel wordt tegen een scherpe prijs en hoge kwaliteit verhouding aangeboden.
De gecapitonneerde oorstoel is verkrijgbaar v.a. € 199,-

Afmetingen
Hoogte: 96 cm
Breedte: 67 cm
Zithoogte: 51 cm
Totale diepte: 64 cm
Hoogte armleuning: 67 cm

Stoffen
De Hocker is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Hocker in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de oorfauteuil ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Hocker in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

Levertijd gecapitonneerde oorstoel Roman

De levertijd van de eetkamerstoelen bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de voorradigheid van de oorstoel. De oorstoel is bij ons in de showroom te bezichtigen / proefzitten. Dit kan in Huizen (NH). Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098