035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Geweven vloerkleed

Indien u op zoek bent naar een sfeervol geweven vloerkleed voor in de woon- en of slaapkamer bent u hier op het juiste adres.

 

Sfeervol

Het is de afgelopen jaren een trend een harde vloer in huis te plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn tegels. laminaat of pvc. De reden van het aanleggen van deze harde vloeren zit hem in milieubewustzijn. Harde vloeren houden namelijk meer warmte vast wat deze  vloeren duurzamer maakt. Echter zijn harde vloeren niet echt sfeervol. Om deze vloeren toch sfeer te geven is het verstandig een geweven vloerkleed te plaatsen om veel sfeer te geven aan de ruimte.

 

Comfortabel 

Een geweven vloerkleed heeft als eigenschap dat het karakter van de kamer verzacht wordt in de nabijheid van het kleed. Naast gezelligheid en kleur zorgt een geweven vloerkleed voor een comfortabel en behaaglijk gevoel wanneer deze geplaatst wordt in een ruimte. 

 

Online 

Wij hebben een diverse collectie aan geweven vloerkleden. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment op de website. Bij ons kun je eenvoudig geweven vloerkleden bestellen en bij jou thuis laten bezorgen.  Voor vragen kunt u gerust contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij helpen je graag bij de keuze voor het juiste vloerkleed. Voorop staat bij ons dat het vloerkleed moet passen bij uw interieur 

 

Voor vragen of verdere interesse  klik daarvoor hier.