035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Groot bankstel

Groot bankstel

Groot bankstel Opzoek naar een Groot Bankstel op maat? In de kleur die u écht mooi vind en waar u zelf de diepte, hoogt etc. kan bepalen? Dan, zit u hier goed. Wij kunnen alles volledig naar uw wens laten maken we hebben een ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Groot bankstel

Opzoek naar een Groot Bankstel op maat? In de kleur die u écht mooi vind en waar u zelf de diepte, hoogt etc. kan bepalen?
Dan, zit u hier goed. Wij kunnen alles volledig naar uw wens laten maken we hebben een assortiment met ruim 300 soorten stoffen en meer dan 900 verschillende kleuren beschikbaar. Bekijk een van onze websites om ons assortiment te bekijken!

Groot bankstel

Je hoort hedendaags steeds vaker dat meubilair word geproduceerd in het buitenland, bijvoorbeeld in het oosten van Europa. Bij ons is dit niet zo, wij laten onze producten bij onze eigen fabrikant maken en kunnen daarmee een snelle levertijd en kwaliteit garanderen! onze levertijd ligt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken en u kunt indien nodig een spoedbezorging laten doen tussen de 5 en 6 weken!
Wij krijgen vaak hele leuke reacties wat betreft de kwaliteit, bijna iedereen is er tevreden mee! En zeer positief over de kwaliteit.

Groot bankstel

Wij hebben een eigen showroom in Huizen N-H. 
Mocht u interesse hebben om een langs te komen om te kijken naar onze stoffen ed. of om te kijken naar wat voor artikelen wij verkopen. Dan is dat natuurlijk mogelijk, maar de bezichtigingen gaan wel op afspraak.
Uiteraard kunt u ook digitaal via de mail of telefonisch contact met ons zoeken.
Mocht u nou al enkele stoffen en kleuren hebben uitgekozen maar, u bent er nog niet helemaal uit welke het gaat worden? Vraag dan hier uw gratis stofstalen aan, wij versturen dat per post naar uw ontvangst adres. We hopen dat u zo een beter beeld kunt krijgen van wat wel en wat niet geschikt is in en om het huis.
 

Adres:
Bankstyle
Havenstraat 46
1271 AG Huizen

 

Contactgegevens:
E:
info@bankstyle.nl
T: 035 – 75 13 098
M: 06-811 44 695 (ma-zat 9-21)