035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Grote gecapitonneerde hocker

Ook deze geweldige hocker is zeer scherp geprijsd. Lees er hier alles over. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Grote gecapitonneerde hocker

Deze grote landelijke gecapitonneerde hocker is een echte eye catcher die geweldig zal staan in een landelijk interieur woonkamer. U kunt het naar eigen smaak laten maken waardoor u deze aan de huidige stijl van uw kamer kunt laten aanpassen. Hierdoor zal deze bijvoorbeeld bij uw bank of stoel passen, met name bij een gecapitonneerde bank of stoel.

U kunt de hocker gebruiken om op te zitten of om uw voeten op te leggen zodat u relaxt op de bank of stoel kunt liggen. Deze zal niet alleen geweldig staan in uw woonkamer, maar kan ook in de hal staan of op de slaapkamer voor het bed. Daarnaast is de hocker ook met of zonder capitons te verkrijgen, maar met capitons zal deze beter staan bij een landelijke stijl.

Details grote gecapitonneerde hocker

De hocker is op maat te verkrijgen. Hierdoor heeft u zelf de keus hoe deze eruit gaat zien en met welke soort stof. Door deze mogelijkheid heeft u alles zelf in de hand en kunt u het helemaal naar eigen smaak laten maken, waardoor u het gewenste eindresultaat zult krijgen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een ruim assortiment van meer dan 900 kleuren daarnaast heeft u ook nog een keuze uit een collectie van ongeveer 150 stoffen.

De prijs is afhankelijk van hoe u deze samenstelt daarbij moet u denken aan welke stof en kleur combinatie u kiest. De prijs is ook afhankelijk van de afmetingen.

Afmetingen hocker
Hoogte: 39 cm
Breedte: 122 cm
Diepte: 50 cm

Stoffen
De Hocker is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Hocker in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de oorfauteuil ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment. Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de Hocker in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is.

Monet

 

Levertijd hocker

De levertijd van de hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld, maar het kan zijn dat deze ook voorradig is. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 035 – 7513098