035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Hocker op maat

Deze gecapitonneerde hocker behoort tot de top uit onze collectie. Lees er hier alles over. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Hocker op maat

Bij ons kunt u hockers naar eigen smaak en op maat laten maken hierbij heeft u de mogelijkheid om de stof en kleur combinatie te kiezen. De hocker zal daarom geweldig in uw woonkamer of slaapkamer staan. U kunt het laten matchen met uw interieur bijvoorbeeld als u een landelijke kamer heeft. Daarmee kunt u de hocker combineren met een eerder gekochte stoel of bank. Het zal hierdoor mooi op gaan in de stijl van de kamer.

U kunt het als zitting gebruiken of voor ondersteuning van u benen waardoor u beter kunt zitten op uw stoel of bank.

Details hocker op maat

De hocker is op maat te maken hierbij heeft u de keuze uit een ruime collectie kleuren van meer dan 900 daarnaast heeft u ook nog de keuze uit een collectie van circa 150 stoffen. De prijs is afhankelijk van hoe u de het samenstelt hierbij hangt het af van welke kleur en welke stof u kiest. De afmetingen hangen van de samenstelling die u maakt af hier hangt ook de prijs vanaf.

Levertijd hocker op maat

De levertijd van de hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld,maar het kan zijn dat deze ook voorradig is. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 035 – 75 13 098