035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Hoe werkt Maatwerk?

Hoe werkt Maatwerk?

Hoe werkt maatwerk? Lees het allemaal hier, wij leggen u graag uit hoe het proces tot uw ideale maatwerk meubelstuk werkt! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Hoe werkt maatwerk?

Zoals u wellicht ondertussen al zult weten maken wij bankstellen en ander meubilair volledig op maat. Zo kunt u kiezen uit vele verschillende dingen als vulling, zitdiepte, -hoogte en nog veel meer.

Maar hoe werkt dat maatwerk nou precies? Een goede vraag, bij onze bankstellen op maat zijn er een hele hoop mogelijkheden. Zo kunt u onder anderen kiezen uit de onderstaande opties:
– 1.000 kleuren en 200 stoffen
– 5 verschillende zitvullingen
– Verschillende rugkussens
– Diepte aanpasbaar
– Zithoogte aanpasbaar
– Wel/geen knopen
– Normale of Spoedbestelling
– Keuze uit: Luxe banken, landelijke banken, barstoelen op maat, eetkamerbanken op maat en nog veel meer meubilair op maat

Een hele hoop mogelijkheden dus die allemaal hun eigen voordelen hebben. Waar uw keuze uiteindelijk op zal vallen is compleet afhankelijk van uw persoonlijke wensen. U stelt bij ons dus echt uw eigen bankstel samen en wij bouwen het vervolgens voor u.

Hoe werkt maatwerk? De stoffen & kleuren.

Zoals al eerder verwoord hebben wij 1.000 verschillende kleuren en 200 verschillende stoffen. Zo weet u zeker dat u altijd de door u gewenste stof en kleur weet te vinden. Veel van onze stoffen zijn te bekijken op onze site. Klik hier voor onze meubelstoffen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende stoffen zoals: Linnen-katoen, polyester, lederlook, velours en nog veel meer.

Hoe werkt maatwerk?

Bent u benieuwd en wenst u een keer langs te komen bij ons in de showroom om alle mogelijkheden door te nemen en te testen? Dat kan natuurlijk. De meubels zijn te bezichtigen in Huizen (NH). U bent uiteraard van harte welkom! Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op basis van een gemaakte afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.