035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Hoekbank en bankstel

Hoekbank en Bankstel

Hoekbanken zijn weer helemaal in! En waarom ook niet?

Met een hoekbank creëert u een ruimtelijk effect, u kunt de ruimte optimaal benutten, u kunt er de populaire loungestijl mee creëren in huis en door een hoekbank krijgt uw interieur automatisch een gezellige uitstraling. Een hoekbank nodigt uit om gezellig met vrienden bij elkaar te zitten, of om lekker in je eentje in weg te kruipen voor de tv of met een goed boek.

Hoekbank op maat

 

De comeback van de hoekbanken is dus niet onbegrijpelijk aangezien een hoekbank een geweldige uitstraling heeft en er voor zorgt dat de ruimte er stijlvol uitziet. Daarnaast is een hoekbank ook nog eens erg comfortabel en is het dus niet verwonderlijk dat we allemaal zo gehecht zijn geraakt aan onze hoeksofa’s. Echter is de standaard maatvoering waar veel winkels mee werken niet altijd toepasbaar in uw huiskamer, daarom biedt bankstellen.nl de mogelijkheid om uw hoekbank, volledig op maat samen te stellen. Kies bij ons zelf de maat (buitenmaat) de diepte, de breedte en het aantal zittingen.

Nieuwe hoekbank

Wat nu als het moment aangebroken is waarop uw hoekbank vervangen moet worden?
Allereerst is het zeer belangrijk om te bedenken waarvoor en hoe de hoekbank gebruikt gaat worden, dit is uiteraard om u ervan te verzekeren dat de nieuwe hoekbank een goede vervanger wordt van uw oude vertrouwde hoekbank. Wanneer u de meeste tijd besteed aan het lezen van een boek of andere activiteiten waarbij het gemakkelijker is om rechtop te zitten, dan adviseren bij een hoekbank met een hoge rug voor een uitstekende steun tijdens het rechtop zitten. Wanneer u de hoekbank voornamelijk gaat gebruiken om lekker op tv te liggen kijken, dan adviseren wij een hoekbank met lage armleuningen.

Dus bent u op zoek naar een strak design, actieve of lounge hoekbank, bij bankstellen.nl vind u gegarandeerd de hoekbank waar u naar op zoek bent want bij ons kunt u de hoekbank naar uw eigen wensen aanpassen. Voor advies kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen.