035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Hoekbank samenstellen

Hoekbank samenstellen

Hoekbank samenstellen naar uw keuze dat kan. Kijk dan nu verder! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Hoekbank samenstellen

Heeft u nu al die tijd ee mooie en geweldige hoekbank willen hebben, Maar lukt het u niet om de perfecte te vinden. Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Wij maken namelijk hoekbanken volledig op maat. Dus u kunt u hoekbank samenstellen naar de wensen die u heeft. Dit betekent zelf de kleuren, maten, vullingen en stoffen kunt bepalen. u bent daarom volledig vrij bij ons om te verwoorden hoe u droom hoebank moet worden. U kunt het dus niet zo gek bedenken en wij maken het voor u. Alles op maat met service erbij.

Onze ervaren verkoopmedewerkers zullen u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw bank. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit zo’n 1000 verschillende kleuren en tot wel 200 verschillende stoffen. Hierdoor weten wij zeker dat er altijd iets voor u tussen zit. Dus stop met zoeken naar die ene perfecte hoekbank en zoek niet verder.

Details hoekbank samenstellen

u heeft dus een keuze uit een ruim assortiment van stoffen en kleuren. En ook nog de keuze uit verschillende vullingen die allemaal verchillend zitcomfort realiseren. Daarom is het slim om met de verkopers een keuze te maken met wat voor u het beste is. Dus wacht niet langer en laat uw droombank door ons maken. Maak snel bij ons een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken en te bekijken die er zijn.

Levertijd hoekbank

De gemiddelde levertijd van deze hoekbank is 6 tot 8 weken. Wilt u nou uw hoekbank al binnen 4 weken in huis dat kan. Bestel uw hoekbank dan met een spoedorder. Hieraan zitten wel extra kosten aan verbonden. Omdat we uw bank in nederland fabriceren garanderen wij een snelle service en goede kwaliteit. Wilt u een stof staaltje ontvangen of heeft u vragen neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op: 06-811 44 695